Ilmoittautuminen tilaisuuksiin

Tilaisuuksiimme ilmoittaudutaan yhdistyksen sihteeri Jaana Keräselle, mieluiten sähköpostitse jaana.keranen(at)peltonenlmr.fi tai tästä ellei tilaisuutta koskevissa tiedoissa toisin mainita. Ilmoittautua saa heti kun tieto tilaisuudesta on julkaistu joko jäsenkirjeessä tai yhdistyksen nettisivuilla.

Osallistumismaksu maksetaan yhdistyksen tilille 227918-10660 jäsenkohtaista viitenumeroa käyttäen, mikäli tilaisuudesta julkaistuissa tiedoissa ei toisin kerrota. Maksu tulee suorittaa viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli joudut perumaan osallistumisen, peruutus tulee tehdä ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista osallistumismaksu palautetaan vain force majeure -tapauksessa, josta sovitaan erikseen hallituksen kanssa.

RUOKA-AINEALLERGIAT JA ERTYISRUOKAVALIOT

Mikäli olet allerginen jollekin ruoka-aineelle tai esimerkiksi laktoosi-intolerantikko, mainitsethan siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrimme ottamaan erityisruokavaliot huomioon aterioita suunniteltaessa, joko valmistamalla ne korvaavin tuottein (esim. vähälaktoosiset/laktoosittomat maitotuotteet) tai jättämällä pois tietyn raaka-aineen sinun annoksestasi.