Tilaisuudet

Tilaisuuksien suunnittelu ja järjestelyt

IWFS:n Helsingin osastoon kuuluu noin sata jäsentä. Yhdistyksen toimintaa suunnittelemme me itse, eli jokainen jäsen on tervetullut osallistumaan tilaisuuksien suunnitteluun ja käytännön järjestelyihin, kuten ruokatarvikkeiden ja viinien hankintaan, esitelmien laatimiseen, reseptien koostamiseen, yhteydenpitoon ulkopuolisten luennoitsijoiden ja vierailijoiden hankkimiseksi tai vierailukohteiden järjestämiseksi. Tapana on, että yhdistyksen hallitus kerää jatkuvasti ideoita, ja noin kahdesti vuodessa hahmottelee tulevan ohjelman seuraavaksi puolivuotiskaudeksi: kevään tapahtumat mietitään yleensä loppusyksyllä, ja syksyn ohjelma alkukesästä.

Jäsenet voivat milloin tahansa ottaa yhteyttä hallituksen jäseniin ja kertoa omista mielenkiinnon kohteistaan ja halukkuudestaan niihin liittyvien tilaisuuksien järjestämiseksi.

Yhdistyksen periaatteena on, että kokoontumisemme edistävät gastronomian ja viinikulttuurin oppimista ja tiedon välittämistä edelleen. Tapaamisissamme kuitenkin vallitsee mutkaton ja rento tunnelma, ja kaikki ovat tervetulleita osallistumaan ruoan valmistamiseen ja jälkien siivoamiseen tilaisuuden päätyttyä. Meistä jokainen toimii yhdistyksessä oman toimensa ohella ja tekee vapaaehtoisesti työtä yhteiseksi hyväksi.

Mikäli tilaisuuteemme osallistuu henkilö, joka ei ole yhdistyksen jäsen, periaate on, että hän maksaa osallistumismaksun + 20 % lisämaksun. Jos tilaisuuteen on paljon tulijoita, etusija on jäsenmaksun maksaneilla jäsenillämme. Ystävät ovat kuitenkin aina tervetulleita seuraamme.